Pentru disponibilitate si rezervari va rugam sa

To check availability and make a reservation please

Apasati aici Click here

Rezervarile online se pot face pentru sejururi de minim 4 nopti, pentru maxim 10 camere. Daca doriti o oferta personalizata sau alte informatii, va rugam sa

Online reservations can be made for minimum 4 nights and for maximum 10 rooms. For further information or for a personalised quote please

Apasati aici Click here
  • Copiii cazati la Hotel Delta Jupiter se bucura de cel mai complex program de divertisment de pe litoral
  • Copiii cazati la Hotel Delta Jupiter se bucura de cel mai complex program de divertisment de pe litoral
  • Copiii cazati la Hotel Delta Jupiter se bucura de cel mai complex program de divertisment de pe litoral

Pentru Copii

Copiii au parte de toata atentia noastra, astfel incat concediul familiei tale sa fie cu adevarat unul perfect. Prin serviciile si programele de divertisment pentru copii pe care le-am dezvoltat, cei mici pot invata teatru,magie, dans si se pot distra in locuri special amenajate pentru confortul si siguranta lor. 

Primul si al 2-lea copil intre 0 - 7 ani cazati in camera cu doi adulti, beneficiaza de gratuitate 100% la cazare si masa, cu pat suplimentar inclus (max 1 / camera).

Serviciile noastre de divertisment pentru copii sunt diversificate si includ:

Casa cu Povesti – Bine ati venit in lumea magica a povestilor! Special conceputa pentru copii, Casa cu Povesti poate fi gasita pe scena din Cupola instalata in cadrul complexului CoHotels. Aici, zilnic, au loc spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate. Pe aceeasi scena, vor fi prezentate si programe muzicale, reprezentatii de balet si numere de magie cu  invitati speciali

Centrul de Dans si Atitudine – Lasa-l pe cel mic sa isi descopere pasiunea pentru dans! Specialistii nostri ofera  ministagii de initiere in dans si expresie corporala pentru copii. Mai mult, ministagiile vor fi insotite de cursuri Zumba pentru mamici si copii.

Atelierul de Creatie –Dezvolta creativitatea copilului tau prin atelierele de “iscusinta” din cadrul complexului Cohotels. Intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.

Scoala de Teatru – Grupul Cohotels ofera un serviciu inedit clientilor Hotel Delta Jupiter si Hotel California Cap Aurora. Pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.

Plaja Copiilor – O intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane si jucarii gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor, concursurilor si supravegherii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah, darts si aparate de fitness.

Babyland (16:30 - 23:00) – Unicul parc de distractii pentru copii din Sudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plase elastice si curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice si parada personajelor de poveste ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, Elsa, Minionii si mai vechii eroi din povestirile cu pirati si indieni.

Gradinita cu program de babysitting (09:00 - 12:00 si 16:00 - 21:00) - Pentru parintii care isi doresc sa se bucure de serviciile Hotel Delta Jupiter, fara cei mici, avem solutia ideala.  Grup Cohotels ofera serviciul de gradinita cu program de babysitting, unde copiii sunt atent supravegheati si implicati in activitati creative de catre personal calificat. Situata in incinta Hotelului California.

Piscina copiilor - In cadrul piscinei Hotel California si copiii au distractia asigurata in piscina construita pe masura lor!