Pentru disponibilitate si rezervari va rugam sa

To check availability and make a reservation please

Apasati aici Click here

Rezervarile online se pot face pentru sejururi de minim 4 nopti, pentru maxim 10 camere. Daca doriti o oferta personalizata sau alte informatii, va rugam sa

Online reservations can be made for minimum 4 nights and for maximum 10 rooms. For further information or for a personalised quote please

Apasati aici Click here

Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti):

Gratuit cazare cu pat suplimentar si masa pentru primul si al doilea copil intre 0-7 ani neimpliniti.
Copiii peste 12 ani achita integral valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar, precum si a serviciilor de masa.

Clubul Copiilor – Gratuit pentru toti turistii Cohotels

Casa cu Povesti – Bine ati venit in lumea magica a povestilor! Special conceputa pentru copii, Casa cu Povesti poate fi gasita pe scena din Cupola instalata in cadrul complexului CoHotels. Aici, zilnic, au loc spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate. Pe aceeasi scena, vor fi prezentate si programe muzicale, reprezentatii de balet si numere de magie cu  invitati speciali.

Centrul de Balet si Dans – Lasa-l pe cel mic sa isi descopere pasiunea pentru balet si dans! Specialistii nostri ofera  ministagii de initiere in dans, balet si expresie corporala pentru copii. Mai mult, ministagiile vor fi completate de stagii la care vor fi invitati membri ai cluburilor de dans din intreaga tara, precum si de stagii de excelenta adresate profesionistilor.

Atelierul de Creatie – Dezvolta creativitatea copilului tau prin atelierele de “iscusinta” din cadrul complexului Cohotels. Intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.

Scoala de Teatru – Grupul Cohotels ofera un serviciu inedit clientilor Hotel Delta Jupiter si Hotel California Cap Aurora. Pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.

Plaja Copiilor – O intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu mini-piscine, tobogane, jucarii gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor, concursurilor si supravegherii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah, darts si aparate de fitness.

Parcul Copiilor – In singurul parc de distractii pentru copii din sudul litoralului, sunt instalate noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestirile cu pirati si indieni.

Gradinita cu program de babysitting - Pentru parintii care isi doresc sa se bucure de serviciile Hotel Delta Jupiter, fara cei mici, avem solutia ideala.  Grup Cohotels ofera serviciul de gradinita cu program de babysitting, unde copiii sunt atent supravegheati si implicati in activitati creative de catre personal calificat. Gratuit zilnic, intre orele 12-23.